Een vacature van Gezondheidscentrum Zuidplein

Kom jij ons team versterken als POH Somatiek ?
(m/v) voor 25,5-38 uur per week

Binnen Stichting Gezond op Zuid werken zes gezondheidscentra samen in Rotterdam-Zuid. We ondersteunen de patiënten, met toegankelijke zorg door huisartsen en andere zorgverleners. Elk gezondheidscentrum werkt voor een wijk in Zuid, en daardoor is de sfeer op elk centrum net weer wat anders. 

Dit wordt je werkplek:

Gezondheidscentrum Zuidplein

Recht tegenover Winkelcentrum Zuidplein ligt Gezondheidscentrum Zuidplein. We lopen graag voorop met nieuwe ontwikkelingen en we werken intensief samen met de tweede lijn. Ons team bestaat onder andere uit huisartsen, GGZ’s, Fysiotherapeuten en apothekers. We gaan regelmatig met z’n allen leuke dingen doen buiten werktijd. 

Dit is de vacature:

Ben jij de allround POH-Somatiek die zin heeft in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zoeken een vaste collega (m/v) voor 25,5-38 uur per week.
Deze rol past bij jou als je een teamplayer bent, een collega die van aanpakken weet en, absoluut niet onbelangrijk, affiniteit hebt met onze populatie. Het werken met deze doelgroep kan soms best intensief zijn, maar daar krijg je enorm veel voor terug. Al onze collega’s kiezen daarom ook bewust voor het werken binnen dit centrum met al haar uitdagingen en de positieve energie die het met zich meebrengt. Wat jouw functie extra leuk en bijzonder maakt, is dat we projecten hebben met het Ikazia ziekenhuis, zoals meekijkconsulten met specialisten op locatie. Jij hebt in je functie regelmatig spreekuur met de internist.

Van jou vragen we:

• Je draait zelfstandig spreekuur ten behoeve van DM2, astma, COPD en CVRM. Ook ‘stoppen met roken’ trajecten pak je op.
• Je begeleidt patiënten met een chronische aandoening. Je geeft uitleg, leefstijlaanpassingen en bespreekt behandelopties.
• Dat je goed samenwerkt met je collega’s (huisarts, assistentes en POH’s), en ze op de hoogte houdt over jouw werk. Op basis van anamnese en urgentie verwijs je door naar andere verwante zorg in de 1e of 2e lijn, dit doe je in overleg met de huisarts of zelfstandig volgens protocol.
• Je hebt een actieve rol bij en draagt zorg voor de kwaliteit en continuïteit van de ketenzorg. Je komt te werken in een team met één andere collega POH-s en een vaste club huisartsen. Dit zijn jouw directe sparringpartners.

Werken bij ons betekent:

• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
• Meedoen aan maatschappelijk gedragen projecten, denk aan NDC en Stoptober.
• Vanwege onze ligging binnen Rotterdam plukken we bijvoorbeeld ook de vruchten van regionaal en landelijk opgezette trajecten zoals Krachtige Basiszorg. Kijk hier maar eens voor meer informatie!
Nog niet genoeg? Er is volop ruimte voor het volgen van scholing, en naast het sparren met onze eigen POH-s collega’s wordt er frequent overleg gevoerd met alle POH-s van Gezond op Zuid.
Kortom een leuke en uitdagende functie, waarbij jij zelf in de ‘lead’ bent!

Functie-eisen:

• Afgeronde opleiding POH-S.
• Ervaring met zelfstandig spreekuur houden is een pré.

• Minimaal 3 dagen per week beschikbaar (0,6 fte).

Arbeidsvoorwaarden en meer:

• We bieden je een marktconform salaris en fijne arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg.
• Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. We hopen de samenwerking daarna om te zetten in een vast contract.
• Bij aanstelling vragen wij om een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) en referenties.

We nemen het liefst iemand vast in dienst.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan vóór 1 mei 2023 contact met ons op. Hieronder vind je alle manieren waarop je ons kunt bereiken. Je krijgt altijd een reactie.

Adres:
Strevelsweg 700 in Rotterdam.

Enthousiast geworden en voldoe je aan de functie-eisen?

Stel een vraag of solliciteer!

Bel ons

Praktijkmanager Yasemin Kara vertelt je graag meer!
0643200794

Stuur een appje naar Yasemin

Mail ons

Je krijgt altijd antwoord van ons.

Solliciteer meteen!

Heb je een CV dat je met ons wilt delen? Upload dat hier, dan kom je nog sneller met ons in gesprek.

Sleep hier je bestand heen, of klik om je bestand op te zoeken.

Hierbij geef ik toestemming dat mijn gegevens worden gedeeld met Gezond op Zuid, zodat ze op mijn sollicatie kunnen reageren.