Gezondheidscentrum Bloemhof

Kom jij ons team versterken als Allround POH Somatiek?
(m/v) voor 3 dagen per week

Binnen Stichting Gezond op Zuid werken zes gezondheidscentra samen in Rotterdam-Zuid. We ondersteunen de patiënten, met toegankelijke zorg door huisartsen en andere zorgverleners. Elk gezondheidscentrum werkt voor een wijk in Zuid, en daardoor is de sfeer op elk centrum net weer wat anders. 

Dit wordt je werkplek:

Gezondheidscentrum Bloemhof

Gezondheidscentrum Bloemhof is gevestigd in een recent verbouwd pand in een multiculturele achterstandswijk. We werken samen met een hecht en vast team, waarbij naast het leveren van kwalitatief goede zorg, het beste halen uit jezelf en elkaar ook de gezelligheid erg hoog in het vaandel staat.

Dit is de vacature:

Ben jij allround POH-Somatiek of dé enthousiaste (big-geregistreerde) verpleegkundige die zin heeft in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een vaste collega (m/v) voor drie dagen per week. Voorkeursdagen zijn woensdag en vrijdag.

Deze rol past bij jou als je een teamplayer bent, een collega die van aanpakken weet en, absoluut niet onbelangrijk, affiniteit hebt met onze populatie. Het werken met deze doelgroep kan soms best intensief zijn, maar daar krijg je enorm veel voor terug. Al onze collega’s kiezen daarom ook bewust voor het werken binnen dit centrum met al haar uitdagingen en de positieve energie die het met zich meebrengt.

Dit vragen we van jou:

• Je draait zelfstandig spreekuur ten behoeve van DM2, astma, COPD en CVRM. Ook ‘stoppen met roken’ trajecten pak je op.
• Je begeleidt patiënten met een chronisch aandoening. Je geeft uitleg, leefstijlaanpassingen en bespreekt behandelopties.
• Dat je goed samenwerkt met je collega’s (huisarts, assistentes en POH’s), en ze op de hoogte houdt over jouw werk. Op basis van anamnese en urgentie verwijs je door naar andere verwante zorg in de 1e of 2e lijn, dit doe je in overleg met de huisarts of zelfstandig volgens protocol.
• Je hebt een actieve rol bij en draagt zorg voor de kwaliteit en continuïteit van de ketenzorg. Je komt te werken in een team met drie collega POH-s en een vaste club huisartsen. Dit zijn jouw directe sparringpartners.

Werken bij ons betekent:

• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
• Meedoen aan maatschappelijk gedragen projecten, denk aan NDC en Stoptober.
• Vanwege onze ligging binnen Rotterdam plukken we bijvoorbeeld ook de vruchten van regionaal en landelijk opgezette trajecten zoals Krachtige Basiszorg. Kijk hier maar eens voor meer informatie!

Nog niet genoeg? Er is volop ruimte voor het volgen van scholing, en naast het sparren met onze eigen POH-s collega’s wordt er frequent overleg gevoerd met alle POH-s van Gezond op Zuid.
Kortom een leuke en uitdagende functie, waarbij jij zelf in de ‘lead’ bent!

Functie-eisen:

• Een BIG registratie als verpleegkundige.
• Ervaring met zelfstandig spreekuur houden is een pré.

• 3 dagen per week beschikbaarheid, waaronder woensdag en vrijdag.

Arbeidsvoorwaarden en meer:

• We bieden je een marktconform salaris en fijne arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg.
• Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, dat we bij een fijne samenwerking snel omzetten in een vast contract.
• Bij aanstelling vragen wij om een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) en referenties.

We nemen het liefst iemand vast in dienst. Ben je als ZZP’er geïnteresseerd en pas je in het plaatje van deze vacature: reageer! En laat ons meteen even je voorwaarden weten.

Adres:
Oleanderplein 43 in Rotterdam.

Enthousiast geworden en voldoe je aan de functie-eisen?

Stel een vraag of solliciteer!

 

Hieronder vind je alle manieren waarop je contact met ons op kunt nemen. Je bericht of telefoontje komt binnen bij Jasper Zegveld, onze Centrummanager. Je krijgt altijd een reactie.

Mail ons

Je mail komt binnen bij Praktijkmanager Jasper Zegveld.

Bel ons

Praktijkmanager Jasper Zegveld vertelt je graag meer!
0643200799

Stuur een appje naar Jasper

0643200799

Solliciteer meteen!

Heb je een CV dat je met ons wilt delen? Upload dat hier, dan kom je nog sneller met ons in gesprek.

Sleep hier je bestand heen, of klik om je bestand op te zoeken.

Hierbij geef ik toestemming dat mijn gegevens worden gedeeld met Gezond op Zuid, zodat ze op mijn sollicatie kunnen reageren.